اندونزی یک مجمع‌الجزایر متشکل از ۱۷٬۵۰۸ جزیره و ۳۳ استان است. این کشور با جمعیت ۲۳۸ میلیون نفر، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا است.

اندونزی یکی دیگر از کشورهای زیبای جنوب شرق آسیاست وجالب است بدانید وسعت آب‌های این کشور سه برابر مساحت خشکی‌های آن است. درواقع اندونزی بزرگ‌ترین مجمع الجزایر جهان است.

اندونزی به موازات سرسبزی و طبیعت  جذاب مانند سایر کشورهای جنوب شرقی آسیا آب‌و‌هوایی استوایی وگرمسیری دارد .

نمایش بیشتر
  • اطلاعات عمومی

  • پیش شماره تلفن : 062
  • حکومت : جمهوری
  • معنای نام : جزایر هند
  • پسوند اینترنتی : .id
  • واحدپول : روپیه (IDR)
  • ولتاژ برق : 220 V / 230 V,50 Hz
  • سرود ملی :
  • اطلاعات مردم شناسی

  • زبان رسمی : اندونزیایی
  • مذهب : مسلمان (86%) - پروتستان (5%)
  • میانگین سن کل کشور : 29 سال
  • جمعیت : حدود 253,609,643 نفر
  • اطلاعات جغرافیایی

  • همسایگان : تیمور شرقی (228 کیلومتر) - مالزی (1782 کیلومتر) - پاپوآ گینه نو (820 کیلومتر)
  • مساحت : 1,904,569 کیلومتر مربع
  • اطلاعات ضروری

  • تلفن پلیس : 112
  • تلفن اورژانس : 112
  • تلفن آتش نشانی : 112
  • دانستنی های مفید

  • نکات :
    • ورود اسلحه ، میوه های تازه و میوه های تازه و مواد مخدر به کشور اندونزی ممنوع می باشد.
    •  از بردن بیش از ۲۰۰نخ سیگار به شدت خودداری فرمایید.
    •  بیشتر از حد نیازتان عطر به این کشور نبرید زیرا در صورت مشاهده کمرگ آنها را از شما خواهد گرفت .
نظرات
پرسش و پاسخ
  • سفارت و ویزا

  • آدرس : قائم مقام فراهانی- ‏نرسیده به خیابان بهشتی ‏‏(عباس آباد)- پلاک ‏‏۱۷۰‏
  • تلفن : ۸۸۷۲۶۶۲۷‏
  • سایت : www.indonesian-embassy.ir
  • روز و ساعت کاری : یکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12
  • فکس : ۸۸۷۱۸۸۲۲
  • ایمیل : tehran.kbri@kemlu.go.id
  • مدارک مورد نیاز برای ویزا :

     

    * تکمیل فرم درخواست

    * شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

    * گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

    * دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

    * نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

    * بلیط هواپیما و تائیدیه رزرو هتل

  • نکات مهم درباره ویزا :


    • گذرنامه فرد متقاضی باید ۶ ماه حداقل از زمان صدور آن گذشته باشد.
    • دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
    • مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی یک  ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.
    • صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
    • ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.
  • اطلاعات تکمیلی

  • پرچم

    نشان ملی

    Type C European 2-pin

    Type F Schuko plug

    Type G British 3-pin