شهر بزرگ و زیبا و خودمختار  هنگ‌کنگ که گه گاه ادعای کشور شدن هم دارد ، جزیره ای است در کشور چین که تا سال ۱۹۹۷ یکی از مستعمرات بریتانیا بوده است. هنگ‌کنگ در شرق دلتای رودخانه‌ای به نام مروارید قرار دارد که از سمت جنوب به دریای چین متصل است و از سمت شمال با استان گوآنگ دونگ هم‌مرز است.

هنگ‌کنگ دارای چهار ناحیه به نام‌های جزیره‌ی هنگ‌کنگ ، جزیره‌ی لانتائو ، کولون و سرزمین‌های جدید است. شهر هنگ‌کنگ یکی از مراکز مهم و اصلی امور مالی در جهان محسوب می‌شود.زبان‌های چینی و انگلیسی‌زبان‌های رسمی مردم هنگ‌کنگ می‌باشند.

اکثریت مردم هنگ کنگ دین به‌خصوصی ندارند و ناخداباور یا ندانم‌باور هستند. حدود ۴۳ درصد از مردم هنگ کنگ اعتقاداتی مربوط به سه دین بودایی، تائویسم و آیین کنفوسیوس دارند.در هنگ کنگ آزادی مذهب به درجه بالایی وجود دارد.

هنگ‌کنگ شهری بسیار منظم و قانون‌مدار است.مردم هنگ‌کنگ عدد چهار را شماره‌ی مرگ می‌دانند و از آن استفاده نمی‌کنند !

هنگ‌کنگ شهری با ۳۹ ساختمان بلند که ارتفاع هر یک بیش از ۲۰۰ متر است به شهر آسمان‌خراش‌ها معروف شده و تعداد ۴ برج بلند از مجموع ۱۵برج مرتفع دنیا را در خود جای داده است. منطقه هنگ‌کنگ چهارمین منطقه در جهان از نظر تراکم جمعیت به‌شمار می‌آید. مید-لِولز، نام اعیان‌نشین‌ترین منطقه هنگ‌کنگ است.

هنگ‌کنگ به خاطر بندرگاه طبیعی عمیق خود که پذیرای کشتی‌های بزرگ باربری بین‌المللی است، شهرت دارد


نمایش بیشتر
  • اطلاعات عمومی

  • پیش شماره تلفن : ۸۵۲
  • اطلاعات مردم شناسی

  • جمعیت : حدود ۷٬۰۶۱٬۲۰۰ نفر
  • اطلاعات جغرافیایی

  • مساحت : ۱٬۱۰۴ کیلومتر مربع
  • اطلاعات ضروری

  • تلفن پلیس : 999
  • تلفن اورژانس : 999
  • تلفن آتش نشانی : 999
  • دانستنی های مفید

  • نکات :

    * توجه داشته باشید رستوران و مراکز خرید در هنگ کنگ در تمام تعطیلات باز هستند به جز دو روز اول سال نو چینی که برخی از فروشگاه ها مانند مراکز طب چینی، رستوران های سنتی چینی بسته اند بقیه فروشگاه بخصوص در مناطق توریستی آماده ارائه خدمت به گردشگران هستند.

    * در هنگ کنگ حتما تجربه چای چینی و غذای محلی دیم سام Sum Dim وسایر غذاهای دریایی را هرگز از دست ندهید. 

    * برای دریافت ویزای هنگ کنگ باید به سفارت چین در تهران بروید چون سفارت چین و هنگ کنگ یکی هستند اما در سفارت باید برای اخذ ویزای هنگ کنگ درخواست دهید.

  • سفارت و ویزا

  • آدرس : تهران، اقدسیه، خیابان موحد دانش، پلاک ۷۳ (روبروی آتش نشانی)
  • تلفن : 22291240-1
  • سایت : chineseembassy.org
  • ایمیل : chinaemb_ir@mfa.gov.cn
  • روز و ساعت کاری : شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ عصر
  • ساعت کاری بخش کنسولی : روزهای فرد از ساعت ۸:۴۵ صبح تا ۱۲:۱۵ ظهر و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ عصر
  • تلفن امور کنسولی : 22802772
  • مدارک مورد نیاز برای ویزا :


    • گذرنامه دارای اعتبار
    • تکمیل فرم درخواست ویزا: باید این فرم را از وبسایت سفارت تهیه کنید و قبل از اینکه به صورت حضوری به سفارت بروید آن را تکمیل کنید.
    • دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید: این عکس ها باید در سال جاری گرفته شده باشند و صورت کاملا مشخص باشد.
    • گواهی تمکن مالی: این گواهی باید شامل پرینت حساب مالی شما باشد تا نشان دهد از توانایی مالی کافی برای این سفر برخوردار هستید.
    •  مدارکی که ثابت کند پس از پایان مدت به ایران برمی گردید: این مدرک می تواند بلیط رفت و برگشت هواپیما و یا وچر هتل باشد.
    • گواهی اشتغال به کار: به همراه این گواهی باید اطلاعاتی را درباره میزان حقوق دریافتی، سمت شغلی، سابقه کار یا اسناد دیگری مانند جواز کسب را هم ارائه دهید.
  • نکات مهم درباره ویزا :


    • زمان تحویل مدارک و ویزا روزهای سه شنبه است.
    • ویزای هنگ کنگ انواع مختلفی دارد که شامل ویزای توریستی، ویزای کار، ویزای تحصیلی و اقامت می باشد.
    • ویزای توریستی هنگ کنگ به صورت عادی، فوری و چند بار ورود صادر می شود.
    • مدت اعتبار ویزاهای توریستی هنگ کنگ تا سه ماه بعد از تاریخ صدور است و با این ویزا بعد از هربار ورود می‌توانید تا ۱۴ روز در این شهر بمانید.
    • همه مدارکی که به سفارت ارائه می دهید باید به زبان انگلیسی یا چینی ترجمه رسمی شده باشد.
    • با ویزای گردشگری نمی توانید در مدتی که در هنگ کنگ هستید تحصیل و یا کار کنید.
    • اگر خیال دارید تا مدتی بیشتر از حد مجاز در هنگ کنگ بمانید باید این درخواست را حداقل یک هفته قبل از پایان تاریخ ویزا ارائه دهید.
    • در صورت ارائه اطلاعات نادرست مسئولیت آن با خودتان است و طبق قوانین با شما برخورد می شود.
    • زمان دریافت ویزای هنگ کنگ بین ۳۵ تا ۴۵ روز در نوسان است پس در ارائه مدارک به صورت کامل دقت کنید چون در صورت کامل نبودن مدارک، صدور ویزا با تاخیر روبرو می شود.
    • بعد از ارسال مدارک برای سفارت، در صورتی که از دریافت ویزا انصراف دهید هیچ پولی به شما برگردانده نمی شود و کل هزینه ویزا را باید پرداخت کنید.
  • اطلاعات تکمیلی